TERMELÉSI KAPACITÁS BŐVÍTÉS A TISZAPACK KFT-NÉL
38,48 MILLIÓ FORINT

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.2-15-2015-02299
Támogatás mértéke : 70 %
Projekt megvalósulási határideje : 2017. október 13. / megvalósult /

 

Flexo nyomógép
A CF-10 S 2 színes flexo nyomógéppel egyszerre tudunk két színes nyomatot készíteni különböző vastagságú hullámpapír lemezekre és kartonra. Mindamellett, hogy két színt képes nyomtatni egy művelettel lényegesen gyorsabb, mint a szitázás volt eddig. A szitázási technológiához képest kb. ötöd annyi festékkel dolgozik a gép adott felületre vetítve.

Szitázó gép
A SEO 1600 G szitázó gép az eddigi karos kézi szitával gyártott dobozaink hatékonyabb gyártását teszi lehetővé. A karos szitánál előforduló feltapadási jelenséget is ki tudjuk vele küszöbölni. A vákuum asztal segítségével a görbébb íveket is pontosabban tudjuk behelyezni, így a nyomat pontosság is nő. Nagy mérete miatt az eddig 1 képesben szitázott dobozokat több képben tudjuk egyszerre nyomtatni.

Tégely stancoló gép
Az ML-1400-as tégely stancoló gépen rövid beállítási idővel tudjuk kistancolni az akár kis darabszámú, de nagy méretű lemezeket, a bonyolultabb és hosszadalmasabb beállítást igénylő síkstancoló gép helyett. Mivel központi befogó kerettel rendelkezik, így a szerszámokat egyszerűen lehet behelyezni a gépbe, fizikai sérülést nem okozva a szerszám szélein. Így a szerszámok élettartamát jelentősen megnövelve. Mivel középre igazítja a szerszámot, így a stancolandó íveket is egyszerűbb és gyorsabb pozicionálni.

Körolló
Az RSC-80-as körollóval az eddig 3 művelettel bígelt dobozterítékeket egy művelettel tudjuk gyártani. Illetve sok esetben 1 részesként tudunk olyan gyűjtődobozkat készíteni, amit eddigi technológiánkkal csak 2 részből tudtunk. Ezzel felére csökkentve a doboz összeállításhoz szükséges ragasztások, illetve tűzések számát.


Réselő
Az OES-80 típusú réselővel a körollón legyártott gyűjtőket tudjuk résekkel ellátni. A gép a körollóval egymást kiegészítve gyorsítja meg a gyűjtők gyártását. A réselőn fésűs rekesztékeket is stancszerszám nélkül tudunk gyártani.

 

 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályunkat ide kattintva megtekintheti


TISZAPACK Papírfeldolgozó Kft.    5430 Tiszaföldvár, Strand út 30. Pf.:39    E-mail: jauerniksza@tiszapack.hu