TERMELÉSI KAPACITÁS BŐVÍTÉS A TISZAPACK KFT-NÉL
38,48 MILLIÓ FORINT

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.2-15-2015-02299
Támogatás mértéke : 70 %
Projekt megvalósulási határideje : 2017. október 13. / megvalósult /

 

Flexo nyomógép
A CF-10 S 2 színes flexo nyomógéppel egyszerre tudunk két színes nyomatot készíteni különböző vastagságú hullámpapír lemezekre és kartonra. Mindamellett, hogy két színt képes nyomtatni egy művelettel lényegesen gyorsabb, mint a szitázás volt eddig. A szitázási technológiához képest kb. ötöd annyi festékkel dolgozik a gép adott felületre vetítve.

Szitázó gép
A SEO 1600 G szitázó gép az eddigi karos kézi szitával gyártott dobozaink hatékonyabb gyártását teszi lehetővé. A karos szitánál előforduló feltapadási jelenséget is ki tudjuk vele küszöbölni. A vákuum asztal segítségével a görbébb íveket is pontosabban tudjuk behelyezni, így a nyomat pontosság is nő. Nagy mérete miatt az eddig 1 képesben szitázott dobozokat több képben tudjuk egyszerre nyomtatni.

Tégely stancoló gép
Az ML-1400-as tégely stancoló gépen rövid beállítási idővel tudjuk kistancolni az akár kis darabszámú, de nagy méretű lemezeket, a bonyolultabb és hosszadalmasabb beállítást igénylő síkstancoló gép helyett. Mivel központi befogó kerettel rendelkezik, így a szerszámokat egyszerűen lehet behelyezni a gépbe, fizikai sérülést nem okozva a szerszám szélein. Így a szerszámok élettartamát jelentősen megnövelve. Mivel középre igazítja a szerszámot, így a stancolandó íveket is egyszerűbb és gyorsabb pozicionálni.

Körolló
Az RSC-80-as körollóval az eddig 3 művelettel bígelt dobozterítékeket egy művelettel tudjuk gyártani. Illetve sok esetben 1 részesként tudunk olyan gyűjtődobozkat készíteni, amit eddigi technológiánkkal csak 2 részből tudtunk. Ezzel felére csökkentve a doboz összeállításhoz szükséges ragasztások, illetve tűzések számát.


Réselő
Az OES-80 típusú réselővel a körollón legyártott gyűjtőket tudjuk résekkel ellátni. A gép a körollóval egymást kiegészítve gyorsítja meg a gyűjtők gyártását. A réselőn fésűs rekesztékeket is stancszerszám nélkül tudunk gyártani.

 

 GINOP-5.2.4-16-2017-01955 Gyakornokok foglalkoztatása a Tiszapack Kft-nél

Általános projektadatok:
- kedvezményezett neve: TISZAPACK Papirfeldolgozó Kft.
- a projekt címe: „Gyakornokok foglalkoztatása a Tiszapack Kft-nél”
- a szerződött támogatás összege: 6 397 567 Ft
- a támogatás mértéke (%-ban): 100 %
- a projekttartama:2018.01.16.-2019.07.15.
- projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01955

A projekt tartalmának bemutatása:
2018. január 16-tól 2 fő gyakornokot foglalkoztatunk gépkezelő-gépbeállító munkakörben és végzettséggel határozatlan időtartamra, melyből 9 hónap a támogatott időszak és 4,5 hónap továbbfoglalkoztatási kötelezettség. Ezen kívül képessé válnak az elnyert ArtiosCad 2D Drafting Solution Szoftwer , valamint az ArtiosCad Resizable Tools Szoftwer értő használatára is, melyekkel dobozokat és dobozkivágó szerszámokat tudnak megtervezni.
A projekt megvalósítása által az alábbi célokat kívánjuk megvalósítani, mely célok összhangban vannak a Kormány Partnerségi megállapodásában meghatározott és a pályázati felhívásban megfogalmazott célokkal:
-  elősegítjük a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését, munkatapasztalat szerzésüket, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését.
-  vállalati „gyakornoki helyet” alakítunk ki.
-  hozzásegítjük a gyakornokokat, hogy valódi munkatapasztalatokat szerezhessenek, ezáltal javulhat a jövőbeni foglalkoztathatóságuk és a hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.
-  közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túlmenően az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulását segítjük elő.
A projekt hogyan járul hozzá a gyakornokok szakmai gyakorlati ismereteinek, munkatapasztalatának, ezáltal munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk javulásához.
Az iskolai nappali tagozatos képzés elhagyását és a releváns szakképesítés megszerzését követően a gyakornokok első ízben kerülnek kapcsolatba a végzettségüknek megfelelő gazdasági vérkeringéssel és termeléssel, mely felelősségteljesebb környezetet jelent számukra.
A megszerzett iskolai elméleti és gyakorlati tudást most már a termelés szolgálatába állítva végzik, ahol a mentor segítségével emelik magasabb szintre a tudásukat. Figyelembe veszik a határidők betartását, a költséghatékonysági szempontokat, megtanulják a stressz helyzetek kezelését, a csapatmunkát, szociális készségeik is fejlődnek. Mindezek együttvéve jelentik majd a gyakornokok fejlődését, melyhez a 9+4,5 hónapos időszak és a pályázat kiváló lehetőséget biztosít.
Mindkét fél érdeke, hogy a projekt időszaka után is egymás bizalmát élvezve dolgozzanak tovább, de szem előtt tartandó az is, hogy a megszerzett szakmai tapasztalat, mint referencia javítja a későbbiekben a munkavállaló munkaerő-piaci kilátását. Abban bízunk, hogy munkaadóként honorálhatjuk az alkalmazott időbeni és fejlődésbeli előrehaladását, mely cégünk hitvallása is.
A projektben vállalt indikátor objektív projekt mutatószám:
A gyakornok teljesítményértékelése 2 db, melyet a továbbfoglalkoztatási kötelezettség lejárta a projekt fizikai befejezésekor realizálunk.
 

Adatkezelési és adatvédelmi szabályunkat ide kattintva megtekintheti


TISZAPACK Papírfeldolgozó Kft.    5430 Tiszaföldvár, Strand út 30.    E-mail: info@tiszapack.hu